Sztárok

Aleska Diamond életveszélyes mutatványt hajtott végre – videó

Aleska Diamond erősen indította a hetet, kedd reggel ugyanis olyat tett, amilyet nő még soha, és amiért még a legbátrabb férfiak is megirigyelhetik.

Aleska Diamond már megkapta a heti adrenalinadagját, az egykori felnőttfilmes ugyanis helikopterből bungee-jumpingolt, ezzel pedig még a Guinness-rekordok könyvébe is bekerülhet. “Fantasztikus élmény volt, ráadásul egészen az ugrás pillanatáig nem is féltem. Az utolsó pillanatban kicsit megijedtem, de a többiek segítettek, még egy kicsit meg is löktek – mesélte az ugrás követően Aleska Diamond. – Egyelőre nem tudom még, hogy mi lesz a következő nagy dobásom, de bevallom, két függőségem van: a kihívás és a kamera. Éppen ezért volt jó az ugrás, mert minden ott volt körülöttem, amit szeretek”hadarta Aleska Diamond, ezek után pedig adta magát a kérdés: mégis van-e olyan dolog, amitől tart?

“Attól félek a legjobban, hogy nem félek semmitől. Néha kicsit megijeszt, hogy rövid mérlegelés után általában bevállalom a dolgokat, még akkor is, ha tudom, hogy kockázatos, amire készülök. Már gyerekként is ilyen voltam, és nehéz pillanatokat okoztam a szüleimnek, mert én voltam az, aki mindig a legmagasabb fára mászott fel, vagy nekiindult a Balatonnak, hogy egyedül átússza” – árulta el a Celeb vagyok, ments ki innen! legbátrabb játékosa.

Aleska Diamond elképesztő ugrását a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top