Sztárok

Mádai Vivien retus nélkül! – “Van egy kis narancsbőröm, pár striám, frissen leszedett anyajegy hegem, és rétes pocakom”

Nagyon szép és őszinte bejegyzést osztott meg blogján Mádai Vivien. Az MTVA műsorvezetője retus nélkül mutatta meg, mennyit változott a teste a várandóssága alatt és után, és arról is kendőzetlenül beszélt, hogy ezzel bizony nem könnyű megbirkózni.

 Így is lehet! Ilyen egy valódi nő!

Kereken két nappal ezelőtt Adrienn kolléganőm írt cikket Olive Wilde fotósorozatáról. A Dr. House egykori színésznője, szeretett volna jót tenni, csak nem jött neki össze. A Shape magazinnak áradozott arról, hogyan változott meg a teste a fia születése után, és mennyire nem könnyű visszanyernie egy nőnek a régi alakját, a képeken azonban egy szétretusált Mrs. Tökéletesség köszön vissza ránk. Ezzel szemben tessék megnézni a magyar műsorvezető képeit! Én meghajolok Mádai Viven előtt, aki nem félt megosztani La Mome blogján azokat a fotókat, amelyek fél évvel kisfia megszületése után készültek róla. Igen, Vivien testén is vannak striák, hasán megereszkedett a bőr, és azt sem titkolja el, hogy ez zavarja.

Mádai Vivien retus nélkül, fehérneműben mutatta meg testét szülés után – galéria
Fotó: Gácsi Georgina

“Amikor elmegyek fürdeni este, látom a testemen a kis nyomokat, amik mind arra emlékeztetnek, hogy világra hoztam a másik szobában szuszogó gombócot. Ilyenkor minden titkos pecsétet imádok magamon, mert tudom, hogy ezek mind bizonyítékok. A küzdelem jelei. Néha pedig, amikor felpróbálom a tavalyi fürdőruhámat, és egy rozmár mosolyog vissza rám pöttyös bikiniben, akkor rám tör a sírhatnék. Nem titok, nő vagyok, jókora hiúsággal, így van igényem arra, hogy a férjem szépnek lásson”írja Mádai Vivien, akit felhívtunk a képek megjelenése után. Vivien elmondta, hogy a képek alig egy napja készültek, és életében nem kapott még annyit pozitív visszajelzést, mint most. “Anyukák és férfiak is írnak nekem, ők is azt tartják fontosnak, amit én, hogy nem szabad szégyenkezni a testünk miatt!”

Mádai Vivien retus nélkül, fehérneműben mutatta meg testét szülés után – galéria
Fotó: Gácsi Georgina

“Egy csodás márciusi napon belenéztem a tükörbe, és villámcsapásként ért a felismerés, hogy lóg a fenekem, és a hasamból rétest lehet hajtogatni a vasárnapi ebédhez. Vannak olyan anyukák, akik kockahassal és csillogó frizurával jönnek ki a szülőszobából, hogy megmutassák ország-világnak, bizony így is lehet. És biztosan lehet úgy is, bár nem tudom, milyen áldozatok árán” – folytatja a fiatal édesanya.

Mádai Vivien retus nélkül, fehérneműben mutatta meg testét szülés után – galéria
Fotó: Gácsi Georgina

Vivient a férje, egész családja és barátnője – akivel együtt a blogot csinálják – is támogatta a döntésében. “A fotózás ötlete tőlem származik, és mindössze 20 perc alatt megcsináltuk a képeket. Továbbra sem szeretek kamera előtt vetkőzni, és nem is fogok., de most úgy éreztem, hogy elég volt a szavakból. Meg akartam mutatni, hogy normális, ha ilyen a testünk fél évvel a szülés után. Van egy kis narancsbőröm, pár striám, frissen leszedett anyajegy hegem, és rétes pocakom. Lehet tenni érte, hogy kicsit szebb legyen vagy esztétikusabb. Én is dolgozom rajta, de a lényeg úgysem ez. Egy csodát már úgyis megcsináltunk! A többi pedig másodlagos.”

Mádai Vivien retus nélkül, fehérneműben mutatta meg testét szülés után – galéria

Bár nekem még nincs gyermekem, de azt gondolom Mádai Vivien vallomása sok kismama gondolatait fogalmazza meg, akik talán nem is tudják, hogy mások is így éreznek, éppen ezért sokaknak adhat erőt Vivien vallomása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top