Sztárok

Avril Lavigne súlyos betegségéről vallott

Súlyos betegséggel kellett megküzdenie Avril Lavigne-nak, akinél öt hónappal ezelőtt Lyme-kórt diagnosztizáltak. Az énekesnő emiatt hosszú időre el is tűnt a nyilvánosság elől.

Avril Lavigne közel fél évig elhúzódó betegsége után először a People magazinnak mesélt a mögötte álló nehéz időszakról. Avril Lavigne először akkor érezte, hogy baj van, amikor egy baráti összejövetelen annyira elfáradt, hogy le kellett feküdnie. Ezt követően pedig egyre kedvetlenebbnek és fáradékonyabbnak érezte magát, ezért keresett fel egy orvost, aki megállapította, hogy Lyme-kóros. Állapota annyira rosszra fordult, hogy ágyát sem tudta elhagyni, édesanyja költözött hozzá, hogy ápolhassa.

“Halálfélelmem volt. Nem tudtam beszélni, megmozdulni, és sokszor úgy éreztem, levegőt sem kapok. Volt olyan, hogy egy hétig lábra sem tudtam állni” – árulta el Avril Lavigne, akinek férje, Chad Kroeger is sokat segített a felépülésben. Az énekesnő egyébként nem sokkal az után esett ágynak, hogy felreppentek a pletykák arról, hogy házassága zátonyra futott. Ezt Chad Kroeger egy interjúban cáfolta.

Avril Lavigne a zenéléstől is kicsit visszavonult az elmúlt években, legutóbb 2013-ban adott ki albumot, amiről Hello Kitty című dala óriási sláger lett:

De ha számodra Avril örökre a meghatározhatatlan stílusú, deszkás-punk lány marad, akkor nosztalgiázz a Complicateddel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top