Sztárok

Megszületett Gombos Edina kisfia

A Blikk információi szerint megszületett Gombos Edina babája. A műsorvezető még nem erősítette meg a hírt.

A TV2 műsorvezetője a második várandóssága alatt sokat betegeskedett, vesegörcsök kínozták. nemrég ezt írta ki Gombos Edina a Facebook oldalára: Nem tagadom, egyre izgatottabb vagyok, hiszen most már bármikor beindulhat a szülés. A fészekrakó ösztön is előtört belőlem: a babaholmik előkészítve, kórházi csomag összepakolva. A lányom természetes úton jött a világra, a fiamnál nem tudni, hogyan alakulnak majd a dolgok a veseproblémám miatt. A “sima” szülést sok szempontból szerencsésebbnek tartom, főleg, hogy ma már szüléskönnyítő géllel könnyebbé, gyorsabb lefolyásúvá tehető.

Így várta második gyermeke születését a műsorvezető:

Kicsinosított kiságy várja türelmetlenül kisgazdáját, benne apuka Kubából hozott, úgy 34 éves játékmackójával! 🙂 A…

Posted by Gombos Edina on 2015. március 26.

 

A Blikk úgy tudja, pár nappal ezután meg is született a kisfiú.  Gombos Edina november elején kamerák előtt tudta meg gyermeke nemét. Már akkor eldöntötte, tanácsot kér a sógornőjétől, aki nemrég édesanya lett.  “Azt mondják, hogy különleges a kapcsolat az anyák és a fiuk között, nagyon kíváncsi vagyok már erre az érzésre” – mondta akkor a műsorvezető.

Gombos Edina még nem erősítette meg az örömhírt. A Blikk a kórházban informálódott. “Igen, megszületett a baba. Többen beszéltek erről a szülészeten – mondta el a lapnak egy kismama.

Edina első gyermeke, Miri egyébként ősszel kezdi az iskolát, három napja pedig iskolalátogatásra ment. “Alig tudom elhinni, hogy már itt tartunk! Nézegetjük a sulikat az én kis báránykámnak” – mesélte akkor Edina.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top