Sztárok

Íme Mr. Bean és 32 éves barátnője

Rowan Atkinson kitörölhetetlenül Mr. Beanként égett bele a fejembe, és szerintem sokan vagytok még ezzel így. A középkorú, Teddy macival élő, született csődtömeget megformáló színész a valóságban sokkal tökösebb, mint azt gondoljuk.

A brit fekete humor egyik legnagyobb képviselőjét, Rowan Atkinsont fiatal barátnője társaságában kapták lencsevégre London utcáin. A színész és 32 éves kolléganője, Louise Ford egy éve találtak egymásra, és a jelek szerint boldogságuk azóta töretlen. A páros 2012-ben egy közös színházi munka során ismerte meg egymást, a szerelem azonban csak később lobbant fel kettőjük között. Ennek egyik legfőbb oka az lehetett, hogy a Mr. Beant megformáló színész akkor még házasságban élt feleségével, Sunetra Sastryval, akivel 2014 februárjában 23 év házasság után ugyan benyújtották a válókeresetet, ám a mai napig hivatalosan még férj és feleség. Nem is gondoltam volna, hogy Mr. Bean ekkora kujon.

Íme Mr. Bean és 32 éves barátnője

A Rowan Atkinsonról és párjáról készült fotókat a Daily Mail oldalára kattintva tudjátok megnézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top