Sztárok

Liptai Claudia legfrissebb fotójától megijedtünk

Liptai Claudiáról új fotója alapján azt hittük, fogorvosnak állt, de kiderült, nem azért kell maszkot viselnie, mert szakmát váltott.

Liptai Claudia jelenleg némaságra van ítélve, ám humorérzékét szerencsére még így sem vesztette el. A TV2 műsorvezetője nem úszta meg az idei influenzajárványt, a napokban döntötte le a lábáról a kór. Emiatt posztolt ijesztő fotót a Facebook-oldalára, amelyen egy maszkban néz bele a kamerába. 

Liptai Claudia egyébként a mostanában annyit dolgozik, hogy nem is lepődünk meg azon, hogy szervezete szólt neki: kell egy kis pihenő. Claudia ugyanis amellett, hogy színházban játszik, forgat a Jóban Rosszban stábjával, írja a második könyvét, több reklámkampányban is részt vett, és nőknek szóló klubot is szervez.

Sajnos engem is utolért az influenza járvány.???? teljes némaságra ítélve. ???? van aki biztos örül ennek!!????????

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on Friday, March 27, 2015

Liptai Claudia nemrég Ábel Anitával és Tatár Csillával állt modellt fehérneműben, az erről készült fotókat galériánkban megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top