Sztárok

Kulcsár Edina megmutatta eredeti hajszínét – fotó

Meglepő fotót posztolt Kulcsár Edina, a képen ugyanis teljesen más hajszínnel látható, mint amit megszoktunk tőle. Nehéz eldönteni, melyik frizura áll jobban a szépségkirálynőnek.

Kulcsár Edina nosztalgikus hangulatba került, így egy régebbi fotóját osztotta meg Facebookon. A kép két évvel ezelőtt készült, mikor Edina még nem festette a haját és eredeti, sötétbarna fürtökkel állt kamera elé. A fotón Kulcsár Edina komolyabbnak és idősebbnek tűnik, mint friss képein. Nem vagyunk hozzászokva a magyar szépségkirálynőnek ehhez az arcához, hiszen legtöbbször mosolygósnak és vidámnak látjuk. Bevallom, Kulcsár Edina sötét hajú képéről azonnal az jutott eszembe, mennyire hasonlít Mila Kunisra, ám nekem így is jobban tetszik a világosabb szín. Nektek melyik jön be jobban?

Egy 2 éves kép rólam! Ezen a képen az eredeti hajszínemmel láthattok! ???? Szerintetek a sötétbarna, vagy a mostani hajsz…

Posted by Edina Kulcsar on Saturday, March 28, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top