Sztárok

Kinyomoztuk, hogy került Baukó Éva a TV2 képernyőjére

Legnagyobb meglepetésünkre csütörtök reggel Baukó Évát láttuk a TV2 reggeli műsorában. Azonnal felmerült bennünk a gyanú, hogy az egykori villalakó talán csatornát váltott, így gyorsan megkérdeztük tőle, mit csinált a konkurens tévéadónál.

Baukó Éva karrierje olyan, mint a hullámvasút, a Való Világgal nagy hírnévre tett szert, majd botrányaival szerepelt a címlapokon, elment szereplőnek az Édes Életbe, majd az elmúlt hónapokban visszatért az RTL képernyőjén, műsorvezetőként. Éppen ezért nagy meglepetést okozott, hogy a héten Baukó Éva megint egy TV2-es műsorban, a Mokkában vendégeskedett, ahol a rákkeltő implantátumokról mondta el a véleményét. Az RTL-től megtudtuk, bár Évát hozzájuk köti a szerződése, engedéllyel szabadon mozoghat a csatornák között, így a TV2-be is elengedték. Ezt az egykori villalakó is megerősítette, aki elárulta, ha kapna lehetőséget a TV2-nél, örömmel elfogadná.

Kinyomoztuk, hogy került Baukó Éva a TV2 képernyőjére

“Sajnos egyelőre nem ajánlott fel új munkát az RTL. Én viszont nem adom fel az álmaimat, a tévében szeretnék dolgozni, akár a képernyőn, akár a háttérben. Ha pedig éppen a TV2-től jönne felkérés, elfogadnám” – tudtuk meg Baukó Évától, majd azt is hozzátette, jelenleg sok magyar celebhez hasonlóan ő is könyvet ír. “Megosztó személyiség vagyok, és nagyon megdöbbentő történeteim vannak, olyanok, amiket még az újságírók sem tudnak. A könyvben az egész életemet őszintén elmesélem” – beszélt új projektjéről Baukó Éva, aki meg sem várta, hogy megkérdezzük, Aleska Diamond hamarosan megjelenő regényének van-e köze ahhoz, hogy ő is betör a könyvpiacra. “Láttam, hogy Aleska Diamond is könyvet ír, ez adta meg az utolsó lökést ahhoz, hogy én is belevágjak, hiszen már régóta terveztem.”

A videóra kattintva megnézheted, Baukó Évát némileg szokatlan környezetben, a Mokka stúdiójában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top