Sztárok

Xantus Barbarát ezzel vette le a lábáról új szerelme

Xantus Barbara élete néhány hónapja új fordulatot vett, ugyanis ismét rátalált a szerelem. A színésznőt egészen mesébe illő módon hódította meg a férfi.

Xantus Barbara nagyon őszintén mesélt magánéletéről az Aktív kamerái előtt. A színésznő közel fél éve él párkapcsolatban azzal a férfival, aki egy éven keresztül ostromolta. “Többször megnézett egy előadást miattam, és megkérdezte, köszönhet-e nekem utána. Először azt mondtam neki, hogy nem, hiszen én nem így ismerkedem. Végül a kitartása megenyhített, az első találkozásunk után pedig már nem is volt kérdés bennem vele kapcsolatban” kezdte Xantus Barbara, akin látszik, kivirult az új szerelemtől.

“Nagyon meggyőző és bizalomgerjesztő volt, ráadásul csodálatos szemei vannak. Önmagában a kitartása nem lett volna elegendő, ha nem társul hozzá vonzó személyiség” – mesélt a nála öt évvel fiatalabb szerelméről Xantus Barbara. “Szeretem, ha egy férfira fel tudok nézni, de ez nem korfüggő. Ő minden pillantásával biztosít arról, hogy a legbelevalóbb és legklasszabb csaj vagyok a világon. Soha nem hagyja, hogy elfelejtsem, szeretve vagyok. Ez pedig nagyon hiányzott az életemből” – vallotta árulta el Xantus Barbara, akinek története visszaadta a hitünket abban, hogy a lányregényekből megismert romantikának még nem fellegzett be.

A videóra kattintva megnézheted a teljes riportot Xantus Barbarával:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top