Sztárok

Kulka János fejsérülést szenvedett

A színészekre számos veszély leselkedik a forgatásokon, főleg ha kaszkadőr nélkül vesznek fel jeleneteket. Az Argo 2 forgatását Kulka János sem úszta meg karcolás nélkül.

Izgalmas szerepben tért vissza a filmvászonra Kulka János, aki az Argo 2 egyik főszerepét kapta meg. A színész egy japán maffiózót alakít, karaktere miatt pedig fájdalmas helyzetbe került a forgatáson. Annak ellenére, hogy Kulka János nagyon extrém jeleneteket nem vállalt, mégis megsérült, mikor nindzsajelmezbe bújva harcolt. “Egy reggeli forgatáson a nagy igyekezetben rendesen fejbe vertek. Szerencsére nyoma nem maradt”mondta el Kulka János az Aktív riporterének, akinek az eset után be kellett kötni a vágást a fején.

A film másik főszereplője, Kovács Lajos is több éles helyzetbe került a forgatás során. A 71 éves színész kaszkadőr nélkül csinálta meg a jeneteket, még azt is, amikor hat méter magasból egy kötéllel a derekán kellett leugrania. “A gyakorlások során azt is meg kellett tanulnom, hogy pontosan hova lépjek ahhoz, hogy ne zuhanjak le a földre” – mesélte a színész az Aktívban.

Galériánkra kattintva megnézheted, hogy sérült meg Kulka János:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top