Sztárok

Évek óta nem láttuk! Te ráismersz a Megasztár egykori öblös hangú énekesére?

Ő volt Soma kedvence, a "nagy Mackó", aki férfias megjelenésével azonnal levette lábáról a Megasztár első évadaiban zsűriző spiritiszta énekesnőt. A Tom Jones-utánzó versenyt garantáltan ő nyerte volna, öblös hangjáért mindenki odavolt. Évek óta nem láttuk, most azonban újra felbukkant. Sejted már, kiről van szó?

Ma reggel gyanútlanul kapcsolgattam a tévét a kávémat szürcsölgetve, amikor egyszer csak megakadt szemem egy jól ismert mozdulaton. Nem voltam biztos benne, hogy a Megasztár egykori “nagy Mackóját”, Nagy Edmondot látom, úgyhogy megvártam a produkció végét, és láss csodát, tényleg ő volt az.

Évek óta nem láttuk! Te ráismersz a Megasztár egykori öblös hangú énekesére?

A TV2 tehetségkutatójában feltűnt énekes szinte mit sem változott az elmúlt 12 év alatt. Visszatérésre készül, ha jól hallottam – bevallom, ezután már nem annyira figyeltem a beszélgetésre –, nagy visszatérésre készül. Engem mindenesetre kellemes nosztalgiával töltött el Nagy Edmond színre lépése, olyannyira, hogy beérve a szerkesztőségbe, gyorsan rá is kerestem arra a videóra, amikor először feltűnt a Megasztár zsűrije előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top