Sztárok

Ennyire jó Grease-filmzene-feldolgozást még nem hallottál! – videó

Nincs ember, aki ne ismerné a Grease kiénekelhetetlen című főcímdalát, amelyben John Travoltának csak úgy forr a vére Olivia Newton-Johntól. Bár imádom a filmet, speciel ettől a daltól már a hideg kiráz, annyiszor hallottam. Az American Idol egyik énekese azonban olyan verzióban adta elő, hogy még az is megszereti, aki világéletében utálta a slágert.

Nem volt elég Jennifer Lopez erős nyitánya (vagyis inkább a ruhájáé) az American Idol legújabb adásában, az egyik versenyző, Quentin Alexander olyat énekelt, amitől mindenkinek leesett az álla. Az énekespalánta soha, hangsúlyozom, soha nem látta a Grease című klasszikust (nem gondoltam, hogy létezik ilyen ember a Földön), véleménye szerint ezért volt képes teljesen más, új oldaláról megközelíteni a You’re the one that I want című örökzöldet, ami nekem sokkal jobban tetszik balladaként, mint rágógumis popslágerként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top