Sztárok

Felszakadtak Bochkor Gábor sebei

Különösen kényes témát boncolgattak Bochkor Gáborék a Music FM Önindító című reggeli műsorában, méghozzá azt, hogyan tusolják el az orvosok a kórházban, ha az ő hibájuk miatt hal meg valaki.

Súlyos vádakat fogalmazott meg egy korábban kórboncnokként dolgozó férfi az Önindító című reggeli műsorban. Elmondása szerint, ha az orvosok hibáznak, gyakran a kórboncnokokat kérik meg, segítsenek, hogy ne derülhessen ki világosan a halál oka. A téma nagy port vert fel, Bochkor Gábort pedig különösen felkavarta, hiszen úgy véli, jó pár évvel ezelőtt, nagymamája halálakor is hasonló eset történhetett.

“Nagyon ledöbbentünk a hallottakon. Rögtön a saját családtagjainkra, szeretteinkre gondoltunk, hogy ez bármelyikükkel vagy akár velünk is megtörténhet. Felháborító és hátborzongató egyben, hogy akik ilyen dolgokat művelnek, nem tartják tiszteletben, hogy nem holmi tárgyakkal, hanem emberekkel foglalkoznak” mondta Bochkor Gábor a Borsnak.

Bochkor Gáborról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top