Sztárok

Jude Law ötödször is apa lett

Jude Law magánéletén már mi sem tudunk kiigazodni. Korábban négy gyermeke született két kapcsolatból, kedden azonban egy harmadik nő adott életet a színész ötödik gyermekének.

Jude Law-nak korábbi házasságából három gyermeke van, a modell  Samantha Burke-kel 2009-ben rövid viszony után született lányuk, kedden pedig az énekesnő Catherine Harding adott életet közös gyermeküknek. Jude Law és Catherine Harding tavaly tavasszal találkoztak Csehországban, nemsokkal azután, hogy a színésznek röpke afférja volt Zimány Lindával.

Jude Law és a 23 éves énekesnő csak pár hétig voltak együtt, ám a rövid kapcsolat ellenére, gyermeküket közösen szeretnék felnevelni. A színész a sajtósán keresztül szűkszavúan nyilatkozott a lapoknak, melyben elmondta, ő és gyermeke anyja is nagyon örülnek a kislány érkezésének, azonban ennél többet nem kíván mondani, mert meg szeretné védeni a gyermeket a médiától.

Jude Law ötödször is apa lett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top