Sztárok

Ettől került szerelmes hangulatba Dobó Kata

Izgalmas kihívás előtt áll Dobó Kata és Anger Zsolt. A pár ismét együtt szerepel majd egy színházi előadásban, aminek Dobó Kata már a próbájától is szerelmes hangulatba került.

Dobó Kata és párja, Anger Zsolt már megkezdte a próbákat az Átrium Film-Színház egyedi projektjében. Az átrium menedzsmentje Magyarországon is útjára indította az Indiegogo kampányát, amivel a közönséget is szeretnék bevonni az előadások finanszírozásába – írja a Kultúrpart. A csapat a Közelebb című darabot viszi színpadra, amelynek középpontjában négy szereplő, egy sztriptíztáncosnő, egy nekrológíró, egy bőrgyógyász és fotográfusnő kusza szerelmi viszonyai állnak. Azt, hogy pontosan mi lesz a szereposztás, még nem tudni, ami viszont biztos, hogy Anger Zsolt és Dobó Kata mellett, Kovács Ádám és Osváth Judit is feltűnnek a darabban.

Dobó Kata és Anger Zsolt a Kegyelemkenyér című darbban játszottak együtt
Dobó Kata és szerelme, Anger Zsolt a Kegyelemkenyér című darabban játszottak együtt

2004-ben film is készült a színdarabból, amit már több országban nagy sikerrel bemutattak. A mozifilm főszerepeiben Julia Robertset, Jude Law-t, Clive Owent  és Natalie Portmant láthatták a nézők. Utóbbi két színész Golden Globe-díjat kapott alakításért.

Az biztos, hogy egy nagyon izgalmas előadás készül, aminek próbájára Dobó Kata boldogan és feltöltődve indult szerda reggel:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top