Sztárok

Milliós kórházi számlára számíthat Zimány Linda

Zimány Lindát Los Angelesben, egy méregdrága kórházban ápolták, ahol a Bors információ szerint csak egy infúzió 340 ezer forintba kerül.

Mint arról mi is beszámoltunk, Zimány Linda szombaton kórházba került, amit közösségi oldalán osztott meg a rajongóival. “Bekaptam itt ezt a kicsit erősebb vírust. Azt hittem, a múltkori infúzió megment, de már nem segített” – írta egyik fotója alá a modell, aki három nappal korábban egy intravénás hidratáló koktélt is kapott, ugyanis már akkor kezdte érezni magán a betegség tüneteit. A vitaminkoktél elvileg Linda immunrendszerét erősítette volna, de a vírus így is legyűrte.

Zimány Linda Los Angelesben a világ legelitebb, egyben legdrágább kórházában, a Cedars-Sinai Kórház sürgősségi osztályán gyógyult, ami nem olcsó mulatság – világsztárok és multimilliomosok sora kezelteti itt magát, vagy hozta világra gyermekét. Itt hunyt el Frank Sinatra, Patrick Swayze ebben az intézményben próbálta leküzdeni a rákot, Jessica Simpson itt szült, Madonnának pedig a sérvét operálták ugyanitt – írja a Bors.

Milliós kórházi számlára számíthat Zimány Linda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top