nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Milliós kórházi számlára számíthat Zimány Linda

Milliós kórházi számlára számíthat Zimány Linda

Zimány Lindát Los Angelesben, egy méregdrága kórházban ápolták, ahol a Bors információ szerint csak egy infúzió 340 ezer forintba kerül.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Mint arról mi is beszámoltunk, Zimány Linda szombaton kórházba került, amit közösségi oldalán osztott meg a rajongóival. “Bekaptam itt ezt a kicsit erősebb vírust. Azt hittem, a múltkori infúzió megment, de már nem segített” – írta egyik fotója alá a modell, aki három nappal korábban egy intravénás hidratáló koktélt is kapott, ugyanis már akkor kezdte érezni magán a betegség tüneteit. A vitaminkoktél elvileg Linda immunrendszerét erősítette volna, de a vírus így is legyűrte.

Zimány Linda Los Angelesben a világ legelitebb, egyben legdrágább kórházában, a Cedars-Sinai Kórház sürgősségi osztályán gyógyult, ami nem olcsó mulatság – világsztárok és multimilliomosok sora kezelteti itt magát, vagy hozta világra gyermekét. Itt hunyt el Frank Sinatra, Patrick Swayze ebben az intézményben próbálta leküzdeni a rákot, Jessica Simpson itt szült, Madonnának pedig a sérvét operálták ugyanitt – írja a Bors.

Milliós kórházi számlára számíthat Zimány Linda

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon