Sztárok

Kevin Bacon annyira rossz reklámot csinált, hogy az már jó!

Kevin Bacon nevében erőteljesen ott lakozik a poénfaktor, ám valamiért eddig még soha senki nem csinált belőle viccet. Most maga a színész orvosolta ezt a problémát.

Az év reklámja címet mi már januárban odaajándékoztuk a Scooter együttes örök platinaszőke énekesének, J. P. Baxternek, aki egy áruházlánc szalagján hozza technolázba a vásárlókat. Nem kellett sokáig várni, itt egy újabb gyöngyszem!

Kevin Bacon nevével legalább annyira elcsépelt poénoknak kellett volna már születnie, mint a magyarok hungry–Hungarian szívatásával. (Amikor külföldön éltem és valaki megkérdezte, honnan jöttem, gyakran hatalmasakat tudtak nevetni azon, hogy én akkor biztos mindig éhes vagyok. Utáltam.) Mégsem születtek, úgyhogy most maga a színész lovagolta meg saját nevét, amikor elvállalta, hogy szerepeljen egy olyan reklámban, ami már tényleg annyira rossz, hogy jó! A tojást mint egészséges élelmiszert népszerűsíti. A tojás pedig a legjobb baconnel… Kevin Baconnel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top