Sztárok

Victoria Beckham valami egészen bizarr dolgot művelt külsejével – galéria

Míg David Beckham hozta tőle megszokott fess formáját, addig Victoria Beckham kinézetére nem találunk szavakat.

Victoria Beckham is beállt a sztárok közé, akiknek valamilyen nagyon furcsa dolog történik az arcukkal. Korábban Reneé Zellweger és Uma Thurman okoztak megdöbbenést felismerhetetlenre botoxolt arcukkal. Thurman az eset után azt mondta, csak a sminkje volt rossz. Victoria Beackham pedig bár ne az ő példájából merített volna Alexander McQueen divatbemutatóján. A divatguruvá lett egykori énekesnő vastagon felkent fekete szemfestéke mögött is jól látható volt, valami eltorzította Victoria Beckham arcát. Ráadásul szűk fekete ruhájával a kebleit is felpolcolta szinte az álláig, az összhatás pedig egy horrorfilmben is megállta volna a helyét.

Megnézem
Összes kép (1)

Nemcsak minket döbbentett meg Victoria Beckham furcsa külseje, az internetezők is gyorsan ráugrottak. Victoria Beckham sminkje és ruhája a Michael Jackson Thiller című számában szereplő zombikra emlékeztet” – írta le véleményét egy kommentelő, amivel többen is egyetértenek.

Íme az említett videó, szerintetek is van hasonlóság?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top