Sztárok

Ennél zseniálisabb Kim Kardashian paródia ma már nem lesz! – videó

Jimmy Kimmel nevét lassan kőbe véshetnénk. Hála neki, minden hétre jut egy videó, ami feldobja a napunkat, sőt – kis túlzással – a hetünket is. Most épp a Kim Kardashian közösségioldal-függőségét lovagolta meg Bette Middler közreműködésével. A végeredmény fenomenális. Esküszöm!

Nem titok, hogy Kim Kardashian imádja önmagát, rá és férjére nem igaz a mondás, miszerint két dudás ne férne meg egy csárdában, hisz Kanye West is ugyanilyen. Talán ő még egy kicsit önimádóbb is, mint felesége. Instagramon, Twitteren vagy bármely közösségi felületen naponta tolják követőik arcába a posztokat, amelyek nagyrészt szelfikből és világot megváltó gondolatokból állnak. Bette Middlert pedig megihlette az önimádat univerzális, huszonegyedik századi polihisztora, úgyhogy Jimmy Kimmel show-jában meg is énekelte a Kim Kardashian Twitter-posztjait.

Néhány hónappal ezelőtt Josh Gorban énekes-zeneszerzőt ihlette meg az újabban platinaszőkeség férje, Kanye West, aki szintén az egoizmus földi helytartójának Twitter-posztjait öntötte dalba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top