Sztárok

Március 15: duplázik a Pilvaker

"Látjátok ezt a táncot? Halljátok e zenét?" – március 15-én ismét megrendezik a Red Bull Pilvakert, ahol napjaink jól ismert rapperei, zenészei és színészei öltöztetik modern köntösbe a magyar költészet klasszikusait.

A tavalyi nagy siker után idén dupla előadással tér vissza a Szavak forradalma az Erkel Színház színpadára.  A korábbi fellépők mellett, új előadók is csatlakoztak a Pilvaker csapathoz, többek között Szabó Simon, Fábián Juli, Papp Szabi (Supernem), Halott Pénz és Jakab Juli. A szervezők minden eddiginél látványosabb produkciókat ígérnek azoknak, akik március 15-én ellátogatnak az Erkel Színházba. Kiss Ádám, aki már tavaly is fellépett, nagyon jó kezdeményezésnek tartja, hogy zenei alapokra helyezve hozzák közelebb a költészetet a fiatalokhoz. “Nagyon eredetinek tartom a kezdeményezést, hogy humorral, zenével, versekkel és elgondolkodtató szövegekkel hozzuk közel a fiatalokhoz a forradalmi eszméket. Még sosem láttam annyi baseballsapkás gyereket a színházban, mint a tavalyi előadás alatt” – mondta a stand-up komédia hazai nagyágyúja, akinek véleményét Fluor Tomi is osztja.

Március 15: Így szólítják meg a fiatalokat a nemzeti ünnepen

“A Red Bull Pilvaker bizonyítja, hogy a hip-hop tulajdonképpen maga is irodalom, és megszünteti azokat a sztereotípiákat, amelyek szerint a műfaj csak a gengszterkedésről szól. Az idei produkció hatalmas show lesz, még a tavalyinál is menőbb előadásra lehet számítani” – ígéri Fluor Tomi, aki azt is elárulta, húga ennek az előadásnak köszönhetően szerette meg a Föltámadott a tenger című Petőfi-költeményt.

Fluor Tomi és az új fellépők mellett több művész is “újrázik” a színpadon, így például Diaz, Wolfie (Punnany Massif), Dipa (DSP), Bom (DSP), Snow, Fura Csé, Kiss Ádám, Delov Jávor, Sub Bass Monster és a Random Trip zenekar, valamint Kautzky Armand is visszatérő szereplő a Red Bull Pilvakerben.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top