Sztárok

Klapka György kórházba került

Klapka Györgyöt hétfő éjszaka rohammentő szállította kórházba. Az üzletember kedd reggel Joshi Bharatnak adott interjút, akkor azt mondta, már jól van.

Egyelőre nem tudni pontosan, mi okozta Klapka György mellkasi fájdalmait, ami miatt a hétfő éjszakát kórházban kellett töltenie. Klapka kedd reggel a FEM3 Café vendége lett volna, bár addigra hazaengedték, nem ment be a stúdióba, telefonon adott interjút Joshi Bharatnak. “Éjjel ki kellett hívnunk az ügyeletes orvost, aki szívinfarktusra és tüdőembóliára gyanakodott. Ezért riasztotta a rohamkocsit, és vittek be a kórházba. Ott megvizsgáltak és arra jutottak, hogy semmi bajom nincsen” – beszélt a kellemetlen élményről Klapka György, aki nem gondolja, hogy rosszulléte lelki eredetű lehet. “Szerintem ez egy lábon kihordott megfázás volt” – diagnosztizálta magát Klapka, aki azt is kijelentette szerdán már szeretne ismét munkába állni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top