Sztárok

Tatár Csilla nagy bejelentésre készül

Véget ért A Dal 2015-ös versenye, aminek háziasszonya Tatár Csilla volt. Bár Csilla sajnálja, hogy búcsúznia kell most egy időre a műsortól, ideje nagy részét már egy új projekt foglalja le.

Tatár Csilla számára nincs megállás, annak ellenére, hogy most néhány hétig a nézők nem láthatják a képernyőn, ez nem azt jelenti, hogy szabadságon lenne. “Egyáltalán nincs pihenés most számomra. Már gőzerővel dolgozunk egy új projekten, amivel nagyon sok munka van. Ám egyelőre erről többet nem árulhatok el, talán majd jövő héten” – mondta sejtelmesen Tatár Csilla, aki abszolút kiélvezte új szerepét.

“Nagyon sajnálom, hogy véget ért A Dal, és hogy csak hat adás volt. Borzasztóan élveztem minden pillanatát és az embereket, akikkel együtt dolgoztam. Tényleg lubickoltam ebben a feladatban” – mesélte lelkesen az MTVA műsorvezetője, aki azt is hozzátette, nagyon elégedett azzal, hogy csatornát váltott. “Maximálisan bejött nekem ez a váltás. Sokat gondolkoztam rajta korábban, és mérlegeltem, de most már kimondhatom, hogy nagyon jó döntést hoztam”jelentette ki Tatár Csilla, aki valóban kivirult azóta, hogy a kereskedelmi tévétől a közszolgálatihoz igazolt.

Galériánkra kattintva megnézheted, hogy ragyogott hétről hétre Tatár Csilla A Dal alatt:

Megnézem
Összes kép (1)

Éden Hotel: Loki párja életéért aggódott. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top