Sztárok

Ettől félti gyermekeit Ördög Nóra

Mint a legtöbb anya, Ördög Nóra is tart a különböző gyermekeit fenyegető megbetegedésektől. A TV2 műsorvezetője egy nagyon őszinte bejegyzésben osztotta meg ez irányú tapasztalatait.

Ördög Nóra két kicsi gyermek édesanyja, és mint a legtöbb szülő, ő is folyton aggódik kislánya és fia egészsége miatt, amiről – mint ahogy azt már megszokhattuk tőle – humoros és nagyon őszinte bejegyzésben ír a Kisfelfedező blogján. A TV2 műsorvezetője arról számol be írásában, hogy télen hajlamos mindenben a bujkáló betegséget és azok lehetőségeit látni. “Apa kint a kutyával a szabadban. Mici is menne. Metsző, hideg szél fúj, nem örülök. De nem vagyok semmi jónak az elrontója, nyakig beöltöztetem Mickót, és hajrá! De közben folyamatosan pörögnek a kérdőjelek a fejemben: biztos nem fázik meg a lába abban a bakancsban? Eddig remekül kiszolgálta az idei tél szeszélyeit, de ki tudja? Végül is, miért pont most hagyna cserben? Mici istenien érzi magát, gurgulázva szaladgál le-föl, és sikongatva szólongatja Pityut (a vizslánk) és az apját. Én meg csak a szemöldökömet összevonva figyelem őket, hogy azért ne tartson holnap reggelig ez a hancúr. És persze ki az, aki meghűl a végén? Hát naná, hogy én” – írja viccesen Ördög Nóra.

Ördög Nóra titkos félelmeiről vallott

Az aggódó anya pedig természetesen akkor is számos veszélyt észlel, amikor gyermekeit közösségbe viszi. “Játszóházazunk. Az influenzaszezon kellős közepén. De Mici erőszakos, én meg bátor, nem tudunk a fenekünkön maradni, meg is érdemeljük. Detektíveket megszégyenítő figyelemmel fürkészem a környezetet, hogy időben kiszúrjak minden Micire és Vencelre leselkedő veszélyforrást:  az a kislány ott a sarokban köhintett kettőt, és persze nem tette a szája elé a kezét… De ha a szája elé tette volna, akkor most attól őrülnék meg, hogy azzal a köhögős-bacis kezével fogja meg a kis pöttyös labdát, amivel Mici már hat körrel ezelőtt is játszani szeretett volna, de nyilván épp most sikerül megszereznie” – számol be őszintén Ördög Nóra mindennapi félelmeiről. Sorait pedig azzal a költői kérdéssel zárja: “Mikor lesz már végre tavasz?” – ezt pedig mi is nagyon szeretnénk tudni.

Ismerje meg a leghíresebb magyar Supergirlt! Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top