Sztárok

Tóth Vera őszintén vallott nehéz időszakáról

Tóth Vera a koncertjén mesélt a rajongóinak arról, mennyire nehéz időszak volt számára, amikor elhagyta a szerelme, és ezt bizony másokon bosszulta meg, boldog párokon – írja a Bors.

Mint az lenni szokott, Tóth Vera és Tóth Gabi a dalok között személyes történetekkel szórakoztatták a nézőközönséget a legutóbbi koncertjükön. Tóth Vera arról a nehéz időszakról mesélt, amikor 23 évesen elhagyta őt a szerelme, Dobi. Akkor nehezen viselte mások boldogságát, és sajátos módot választott, hogy bosszút álljon a szerelmespárokon – írja a Bors.

“Kétnaponta esküvőkre jártam, és elegem lett az I will always love you típusú számokból. Elkezdtem szakítós számokat énekelni a menyegzőkön, ami nagyrészt megnyerte a közönséget, de volt, ahová soha többé nem hívtak. Akkor jó kedvvel töltött el, hogy fricskát adhattam a hófehérbe öltözött, negyvenkilós aráknak” – mondta el Tóth Vera a színpadon.

Tóth Veráról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top