Sztárok

Hujber Ferenc komoly anyagi gondokkal küzd

Hujber Ferencnek az összeomlása óta jobban kell figyelnie az egészségére, és kevesebbet is tud dolgozni. Emiatt anyagi nehézségekkel küszködik.

Hujber Ferenc a TV2 Frizbi című műsorában beszélt az összeomlásáról és komoly anyagi gondjairól, aminél talán csak az alkohol hiánya bántja jobban.

“Az elmúlt évek, évtizedek életmódjának következménye, hogy megnagyobbodott a szívem. Ha nem figyelek oda, bármelyik pillanatban megállhat. Rendszeresen járok pszichiáterhez, vércsepp- és kardiológiai vizsgálatra. A mi szakmánkban nincs habzsidőzsi. Egy kiválasztott kör forgathat, és kap munkát.Szerencsére van mecénásom, aki segít, de így is oda kell figyelni a hó végén, hogy minden rendben legyen. Máról holnapra élünk, szó szerint. A márciust látom, de az áprilist például még nem, és ez nagyon megvisel. Már januárban azon agyalok, mi lesz  augusztusban. Attól is félek, mi lesz, ha egyik nap nem lesz fűtés a házban” – idéz a műsorban elhangzottakból a Bors.

“A szívem nem hagyja, hogy úgy pörögjek, ahogy korábban, pedig én nagyon szeretek inni! Ez egy haláli jó dolog, a szakmában pedig teljesen természetes” – tette hozzá Hujber Ferenc.

Hujber Ferenc komoly anyagi gondokkal küzd

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top