Sztárok

Életmentő műtéteken esett át Schuster Lóri, a P. Mobil frontembere

Schuster Lóri nemrég két súlyos műtéten is átesett. Még kemoterápiás kezelések várnak rá, de javul az állapota – írja a Blikk.

Schuster Lóránt egy éve szembesült a vastagbélrákkal. Állapotát daganatos májfoltok súlyosbították, de időben műtötték, méghozzá sikerrel, néhány komoly nehézség ellenére is, és megkezdhette a kemoterápiát. Nemrég hagyta el a kórházat.

“A műtőssrác mesél­te, hogy összevissza kezdett kalapálni a szívem az altatás után, ami nagyon veszélyes, mert operáció közben leállhat a keringésem, de a doktornő gondolt egyet, keresett egy P. Mobil-számot az interneten az okostelefonjával, és a kagylót odatartotta a fülemhez. Csoda történt, mert azonnal megszűnt a szívritmuszavarom. A műtősgyerek hozzátette, ő ilyet még nem látott” – mesélte a Blikknek a lábadozó Schuster Lóránt.

“A májamat, két darabra vágták. Az egyik részét leválasztották, a másikból pedig kiszedtek két rákos foltot. Még vár rám egy műtét, amikor a leválasztott részt kidobják. Utána csak a hasfalamat kell megcsinálni, de addig még belöttyintenek néhány kemót. Bírom, csak nehezen fordulok, és ilyen guberálós lett a testtartásom. Viszont gyógyulok! Onnan tudom, hogy az első hetet végigaludtam” – mondta a P. Mobil frontembere, aki az együttes nyári turnéja alatt tervez visszatérni a színpadra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top