nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Lakatos Márk birodalma tovább terjeszkedik

Lakatos Márk birodalma tovább terjeszkedik

Lakatos Márk októberben indította útjára stílusköztársaságát. A projektnek pár hónap alatt akkora sikere lett, hogy a stylist most új bolttal bővítette birodalmát.
Gy.Zs.
f Ajánlom

Októberben nyitott meg Lakatos Márk vintage-boltja, ahol legfőképpen önbizalmat kíván adni a hölgyeknek, nem egészen fél évvel később pedig már egy második üzlettel bővül a birodalom. Lakatos Márk célja, hogy bárki számára elérhetővé tegye a divatot: szalonja, könyvei, televíziós átalakítóshow-i és boltjai is mind arra hivatottak, hogy a hölgytársadalom általános problémáira megoldással szolgáljanak. Ruhaüzletét, ahol stylisttá képzett eladókkal várják a vásárlókat, egy külön világként, stílusköztársaságként kezeli.

“Egy köztársaságnak mindenképpen szabadságon, jókedven, változatosságon, sokszínűségen és vidámságon kell alapulnia. A Style Republicban nem kell akadályokat átugrani, állampolgársági kérelmet írni, vagy vizsgákon megfelelni! A nők önbizalmát egyébként is folyamatosan harapdálják, miközben ők odafigyelésre vágynak és az érzésre, hogy igenis képesek megfelelni anyaként, szeretőként, feleségként, háziasszonyként és munkaerőként.  Mi mindenkit be- és elfogadunk, sőt jó hangulatban, profi csapattal segítünk minden hölgynek meglelni önmagában a legnagyobb örömöt”nyilatkozta Lakatos Márk a második boltja megnyitása előtti estén, majd azt is elárulta, szándékában áll további bevásárlóközpontokat bevenni. Sőt, a stylist szíve szerint megyeszékhelyeken is terjeszkedne.

Megosztás Facebookon