Sztárok

16 éves lett David és Victoria Beckham legidősebb fia, Brooklyn

2015. március 4-én, vagyis épp ma töltötte be a 16-ot Brooklyn Beckham. A legidősebb Beckham gyerek, aki szuperjófej nagy testvérként vigyáz a kisebbekre, olyan csibészes a mosolya, mint az apjának, aki egyébként megható üzenetben köszöntette fel.

Brooklyn szívesen viszi az ölében kis húgát, Harper Seven Beckhamet. A 16 éves srác jól tudja, mi a feladata egy nagy testvérnek. Legutóbb akkor készültek róluk közös cuki felvételek, amikor anyjuk, Victoria Beckham őszi-téli kollekciójának bemutatóján jártak. Amikor a hároméves Harper Beckham elfáradt, Brooklyn azonnal ölbe kapta, és elvitte a közeli étterembe.

16 éves lett David és Victoria Beckham legidősebb fia, Brooklyn

Brooklyn Beckham egyre többet szerepel a magazinokban is. Főleg mióta kiderült, hogy egy igazi tinisztár, Chloe Grace Moretz a barátnője. “Amit igazán érdekesnek találok Brooklynban – amit imádok benne –, hogy nagyon szenvedélyes, ha akar valamit. És ő profi futballjátékos akar lenni. Élvezem, amikor olyannal lehetek, aki hozzám hasonlóan komoly gondolkodású” – mondta a lány a Teen Vouge magazinnak.

16 éves lett David és Victoria Beckham legidősebb fia, Brooklyn

Nemcsak a fociban szeretne apja nyomdokaiban járni Brooklyn, hanem a jótékonykodásban is. David Beckham “7” néven indította el saját jótékonysági alapját, melynek célja, hogy a világ hét országában támogassa a mély szegénységben élő gyermekeket, vagy olyanokat, akik természeti katasztrófák miatt vesztették el otthonukat.  “A gyermekeim már értik, miről szól ez az egész. Brooklyn nemrégiben meg is kérdezte, mikor kísérhet el egy jótékonysági útra” – mondta büszkén Beckham a People magazinnak.

16 éves lett David és Victoria Beckham legidősebb fia, Brooklyn

Csakúgy mint apja és öccse, ő is részt vett az Ice Bucket kihívásban. Természetesen pénzt is adományoztak.

http://bravalyn.tumblr.com/post/95256971640/three-beckham-boys-three-different-reactions

 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top