Sztárok

Váratlan fordulat Xantus Barbara életében

Xantus Barbara életébe nemrég egy új szerelem lépett be, akinek felbukkanásától a színésznő teljesen kivirult.

Újra boldog Xantus Barbara, hiszen a közelmúltban ismét rátalált a szerelem. A színésznő három évvel ezelőtt vált el férjétől, Szurdi Miklóstól, akivel húsz éven keresztül voltak házasok. Xantus Barbarának szüksége volt az eltelt időre, hogy ismét nyitottá váljon egy kapcsolatra. Új párjáról a FEM3 Caféban Josi Bharatnak mesélt. Elmondása szerint váratlanul jött számára az új szerelem, nem kereste, nem is számított rá.

“Egyszer csak azt vettem észre, hogy van valaki, aki egy ideje máshogy néz rám. Sokáig fel sem tűnt, hogy figyel, és a figyelme középpontjában én vagyok” – mesélte sugárzó arccal a színésznő, aki még vár azzal, hogy szerelmét bemutassa a családjának. “Egyelőre csak a legközelebbi barátomat ismeri, de nem szabad erőltetni ezeket a dolgokat. A bemutatás egy folyamat, amiben a legutolsó az édesanyám lesz” – jelentette ki nevetve Xantus Barbara, aki azért megnyugtatta a nézőket, édesanyja már tud a kapcsolatról, csak a férfit nem ismeri még személyesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top