Sztárok

Rubint Réka nagy bejelentést tett – galéria

Rubint Réka néhány hete a Nők Lapja Cafén jelentette be, nagy meglepetésre készül. Most lerántja a leplet a titokról, ami hetek óta lázban tartja a rajongóit.

Rubint Réka ismét forradalmasíthatja a hazai edzőfilmipart, hiszen hamarosan új DVD-vel jelentkezik, ami nagyban különbözni fog az eddigiektől. “Tavaly nem készítettem filmet, mert szerettem volna megújulni és az eddiginél is többet adni” – kezdte Réka, aki új edzéstervét lányával, Larával közösen készíti el, ilyenre pedig még nem volt példa. “Az új edzéstervvel a teljesen kezdő hölgyeket és a fiatalabb, tizenéveseket is szeretnénk elérni. Alakreformtáboraimban és a kedd esti edzéseimen szoktam látni, hogy mikor Lara beáll mellém tornázni, akkor a vele egykorú barátnői is szívesen csinálják a gyakorlatokat, illetve azok a hölgyek is, akik kevesebbet bírnak vagy még kezdők. Mivel a tinédzsereket is szeretném ösztönözni, a bátyám tizenhét éves lányát is felkértem, hogy tornázzon velünk együtt a  6x20perces filmben”folytatta Rubint Réka, aki bízik benne, hogy a lányok segítségével olyan nőket is mozgásra tud bírni, akiknek az ő tempója már túl sok.

Megnézem
Összes kép (1)

“Én a tőlem megszokott 120 százalékon csinálom majd a leghatékonyabb, karcsúsító gyakorlatsoraimat, Lara pedig ennek a kezdő, gyerekverzióját fogja csinálni. Tőle azt kértem, hogy olyan intenzitással csinálja végig velem a gyakorlatokat, ahogy az neki jólesik.” A háromgyermekes édesanya arról is beszélt, bár számára az egyik legfontosabb dolog az aerobik, a mozgás örömének átadása, de ezt nem kényszeríti rá lányára és két fiára sem. Lara egyáltalán nem annyira fanatikus, mint én, de óriási örömmel mondott igent, amikor előálltam a közös DVD ötletével. Ő a lovaglás szerelmese és teniszezni is nagyon szeret. Én pedig örömmel támogatom ebben” tudtuk meg Rubint Rékától, aki azt is elárulta, Lara már André Agassival is teniszezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top