Sztárok

A szürke ötven árnyalata: nagy bejelentést tett Jamie Dornan

Jamie Dornannak ismét sikerült felborzolnia a kedélyeket, mikor szóvivőjén keresztül nyilatkozott arról, hogyan látja A szürke ötven árnyalatának jövőjét. Bejelentése a házasságára is hatással lehet.

Jamie Dornan végre hivatalos úton nyilatkozott arról, vállal-e szerepet A szürke ötven árnyalatának folytatásában. A színész szóvivőjén keresztül jelentette be: bár még nem kapott felkérést a stúdiótól a következő részre, már nagyon várja a film folytatását. Így A szürke ötven árnyalatának rajongói megnyugodhatnak, ha ismét vászonra viszik Mr. Grey és Anastasia Steele viharos viszonyát, újra találkozhatnak Jamie Dornannal.

A szürke ötven árnyalata: nagy bejelentést tett Jamie Dornan

A hír azonban a színész feleségét, Amelia Warnert, vélhetően nem tölti el felhőtlen örömmel. Korábban arról röppentek fel pletykák, hogy Jamie Dornan nem vállal több szerepet a filmekben, mert feleségét nagyon megviselte a forgatás. A házaspár egyik barátja az NV magazinnak korábban azt nyilatkozta, Jamie és Amelia kapcsolata megromlott A szürke ötven árnyalata miatt, és az asszony egyáltalán nem szeretné, ha férje újra Christian Grey bőrébe bújna.

Galériánkra kattintva megnézhetsz néhány képet A szürke ötven árnyalatának forgatásáról:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top