Sztárok

Kim Kardashian 20. fejezet: “Áldottnak érzem magam, amiért szeretek szépítkezni”

Kim Kardashiannak lassan védjegyévé válnak az ürességét sugárzó mondatok. Most éppen szépségtippjeiről nyilatkozott hosszasan, a Defamer pedig összeszedte, mennyibe is kerül mindaz, amiről beszélt.

“Nagyon sok barátom van, akik nem használnak sminket és a hajukat sem lövik be minden nap. Én áldottnak érzem magam, amiért őszintén szeretem a sminkelés és a hajkészítés folyamatát. Ráadásul pedig a bőrömet is imádom kényeztetni” – kezdte az In The Glossnak adott interjúját az önimádat istennője, Kim Kardashian, aki olyan nagyon fontos és aprólékos információkat osztott meg a beauty-oldallal, mint például hogy bár régebben nem zavarta, ha egy hosszabb repülőúton elaludt a sminkjében, ma már gondosan odafigyel, hogy először egy sminklemosó vattával, majd arclemosó tejjel – ami rózsaillatú, mert az a kedvence – is letörölje az arcát. Babapopsi simaságú orcájára többféle krémet használ, otthon pedig LED-lámpás fényterápiával vitalizálja bőrét, ami a többi testrészét is kiválóan fiatalítja.

A Drakula-terápia is szerepel a szépséglistáján
A Drakula-terápia is szerepel a szépséglistáján

Szemöldökeire különösen büszke, hisz bár egy ideig maga szedte őket, most már profi kezek csipkedik ki belőle a kósza szálakat. Kim Kardashian még egy egyszerű szemöldök-formázásról is képes úgy nyilatkozni, mintha valamilyen földöntúli csodáról beszélne. “Anastasia Soare (ő Beverly Hill szemöldökguruja) két évig győzködött, hogy engedjem, ő szedje a szemöldökömet. Én azonban úgy gondoltam, nincs rá szükségem, magam is meg tudom csinálni. Aztán egyszer beadtam a derekam, és ez megváltoztatta az életemet, teljesen megváltozott az arcom.” Hát így, kérem szépen!

A Defamer kapva-kapott az alkalmon, és miután Kim Kardashian gondosan megemlített minden szépségápolási terméket, kiszámolta, mennyibe kerül Kim Kardashiannak, hogy ilyen szép legyen az arca. Kanye West hites asszonykája átlagosan 2087 dollárt, azaz több, mint 560 ezer forintot költ kenceficékre minden hónapban, hogy így nézzen ki. És akkor még a plasztikai beavatkozásokról és a teste többi részéről nem esett szó.

Kim Kardashian 20. fejezet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top