Sztárok

Katalin hercegné visszavonul

Katalin hercegné várandóssága hetedik hónapjában úgy döntött, március elején még eleget tesz kötelezettségeinek, az utolsó másfél hónapban viszont csak születendő gyermekére koncentrál.

Hamarosan szülési szabadságra megy Katalin hercegné. A királyi ház pedig bejelentette, Katalin utolsó hivatalos útja március elején lesz. Vilmos herceg várandós felesége a tengerparti Margarete-be utazik majd, ahol két kiállításmegnyitón is részt vesz. A két esemény között Katalin hercegné a helyi iskolába is ellátogat, hogy találkozzon azokkal a gyerekekkel és tanárokkal, akik részt vesznek az intézmény művészeti programjában. Katalin, aki művészettörténész diplomát szerzett a St. Andrews-i Egyetemen, rajong a művészetekért, ezt pedig György hercegnek is szeretné átadni. A  Hello magazinnak elárulta, egyik kedvenc elfoglaltsága, amikor együtt festenek kisfiával.

Katalin hercegné második gyermeke áprilisban fog megszületni, ezért a lassan kétgyermekes édesanya még a baba érkezése előtt szeretne minél több időt együtt tölteni György herceggel, mert ezek az utolsó alkalmak arra, hogy igazán kettesben legyenek.

Galériáinkban megnézheted, milyen eseményeken vett részt Katalin hercegné második terhessége során:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top