Sztárok

Így él a Szulejmán Hürreme

Berlinben nyugodtan biciklizhet Meryem Üzerli, a Szulejmán sorozat Hürreme, de Törökországban már ahhoz is rendőri védelem kell, hogy nyugodtan eljusson a reptéren a kijáratig.

“Egyik napról a másikra, hirtelen azt vettem észre, hogy miközben almát válogatok a piacon, kamerákkal követnek, fotóznak az emberek. A repülőtéren pedig egyszer egy kínai, másszor egy orosz kezdett hozzám beszélni, képeket és autogramot akartak” – mesélt Meryem Üzerli a Bild nevű német napi lapnak, arról az időszakról, amikor Törökországban élt.

Nemcsak a törökök istenítik a színésznőt, hanem nagyjából 350 millió (!) néző, 60 különböző országban. Az interjú alatt Meryem arról is mesélt, hogy a 14 órás munkanapok kimerítették őt, a burnout szindróma miatt végül úgy döntött, hogy kilép a Szulejmánból. “Nemcsak a munkának vagy a magánéletemnek volt köszönhető mindez, hanem egyszerűen vannak olyan időszakok, amikor bármi is történjen, csak tovább ront a helyzeten.”

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Amikor Meryem a felmondása után úgy határozott, hogy visszatér Németországba, úgy érezte, hogy újra kap levegőt, mert szülőhazájában szinte ismeretlennek számított. A berlini “menekülés” nagyon jót tett neki, ahogyan az is, hogy egy éven keresztül minden kínálkozó munkalehetőségre nemet mondott. Most viszont milliós szerződést írt alá, új sorozatban vállalt szerepet, és kiegyensúlyozottabb a kétlaki életével. “Júniusban tértem vissza Isztambulba, a lányommal, Larával. De már nincsenek olyan nagy távolságok, ezért a török és a német életemet össze tudom hangolni.”

Mindezt 3,5 millió rajongó követi Meryem Facebook-oldalán. A 2012-ben az év asszonyának választott színésznő korábban bezsebelte a török Oscar-díjnak számító elismerést, és most azon van, hogy megfeleljen a róla kialakult képnek és a magas elvárásoknak anélkül, hogy ebbe ismét beleroppanna.

További Szulejmán híreket olvasnál?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top