Sztárok

Ördög Nóra tüzesen szexi oldalát mutatta meg – videó

Különleges képeket készített Ördög Nóráról férje, Nánási Pál. A fotók nemcsak nagyon forró hangulatúak, de olyan képi világgal készültek, amilyennel itthon még nem nagyon kísérleteztek.

Nagy örömben volt része Ördög Nórának, hiszen egy fotózás kedvéért ismét modellt állhatott férjének, Nánási Pálnak. “Nagyon jó, mikor azzal az emberrel dolgozhatsz, akit a legjobban szeretsz. Mindig egy kicsit ünnepi alkalom az, mikor egy munkát együtt csinálunk” – mesélte lelkesen az Aktív kameráinak Ördög Nóra, akiből tüzes kalandor vált a fotózás során. A képeket ugyanis Az éhezők viadala filmek ihlették, melyekben központi szerepet játszik a tűz. A munkához Nánási Pál egy csapat tűzzsonglőrt kért fel, így születettek a szexi képek Ördög Nóráról a lángok között. A TV2 műsorvezetőnője azt is elárulta, vonzódik a tűzhöz. “Gyerekként nagyon szerettem játszani a tűzzel, és most is szeretek. Nem beteges módon, és soha semmit nem gyújtottam fel, csak a hajamat egyszer egy csillagszóróval.”

Galériánkra kattintva felidézheted, milyen ruhákban vezette a Rising Start Ördög Nóra:

Megnézem
Összes kép (1)

Szexi képekkel mutatja be Ázsiát Horváth Éva. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top