Sztárok

Katalin hercegnét nem érdekli, hogy őszül a haja – fotó

Katalin hercegné többek között azzal varázsolja el a világot, hogy mentes minden allűrtől, és hihetetlenül emberi. Vilmos herceg várandós feleségéről most kiderült, ha gyermekéről van szó, tökéletes külsejét is hajlandó feledni.

A második gyermekével várandós Katalin hercegné még a hetedik hónapban is ügyel arra, hogy minden feladatát elvégezze, és nagyon vigyáz, hogy védje születendő gyermekét. Ez utóbbit  annyira komolyan veszi, hogy még a hajfestésről is lemondott az elmúlt időben, hogy a festékben lévő kémia anyagok véletlenül se károsíthassák második babáját. Így történhetett, hogy a sasszemű fotósoknak a napokban sikerült megörökíteniük Katalin hercegné ősz hajszálait.

Katalin hercegné így óvja születendő gyermekét

A 33 éves Katalin hercegné hajában a ősz szálak első várandóssága során jelentek meg. Egyik ismerőse pedig a Daily Mailnek elárulta, ekkor mint bármelyikünk – nagyon megijedt a változástól. Így amint lehetősége volt rá, befestette a hajtöveit, ám azóta szép lassan elfogadta az ősz hajszálakat.

Galériáinkban megnézheted, hogy telik Katalin hercegné második terhessége:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Durván meghízott Chevy Chase. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top