Sztárok

Ezzel a színésznővel randizik Harry herceg

Álmainkban se gondoltuk volna, de úgy tűnik, Nagy-Britannia két kedvenc szinglije egymásra talált. A helyi lapok szerint Harry herceg Emma Watsonnal randizgat mostanában.

Új sztárpárt ünnepelnek a britek, a hírek szerint ugyanis Harry herceg és Emma Watson összejöttek. Harry egyik barátja árulta el a Woman’s Day magazinnak, hogy Vilmos öccse azt követően kezdett közeledni a színésznő felé, hogy Watson szakított addigi kedvesével. Ez pedig csak pár hónapja, karácsony előtt történt. A lap arról számol be, hogy Harry herceg egy közös ismerősüket kérte meg, hogy mutassa be őket egymásnak. Ezen az első randin Emma Watson nem kettesben találkozott a herceggel, hanem néhány barátjuk társaságában. “Harry nem szerette volna ha Emma kényelmetlenül érzi magát, ezért hívott el másokat is a találkozóra. Teljesen el van ájulva Emmától” – nyilatkozott egy bennfentes Emma Watson és Harry herceg bimbózó románcáról.

Emma Watson összejött Harry herceggel?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top