nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Valódi pofonok csattantak a Barátok közt forgatásán

Valódi pofonok csattantak a Barátok közt forgatásán

A Barátok közt sztárja, Seprenyi László, bár a hirtelen haragú Krisztián szerepét játssza, civilben egyáltalán nem híve az erőszaknak. Sőt, annyira távol áll tőle, hogy mikor először kellett kamera előtt verekednie, nagyon megviselte.
Avatar
Gy.Zs.
f Ajánlom

A Barátok közt nézői már megszokhatták, hogy Bartha Krisztián gyakran keveredik összetűzésbe a Mátyas király tér többi lakójával, köztük sorozatbeli testvérével, Zsolttal. Krisztián heves vérmérséklete miatt pedig az őt megformáló színésznek Seprenyi Lászlónak sokat kellett tanulnia a verekedésről. “Civilben egyáltalán nem hasonlítok Krisztiánra. Utoljára általános iskolában verekedtem, és akkor megtanultam, hogy jobb megbeszélni a konfliktusokat” kezdte Seprenyi László, akinek karakterét kedden testvére verőembere hagyta helyben.

6 Fotó megtekintése

Seprenyi László bunyói a Barátok közben

 “Amikor először kellett verekednem kamera előtt, nagyon stresszeltem, főleg, hogy Rékasi Károllyal vettük fel a jelenetet. Kezdetben nagyon óvtam a partneremet,  de akkor meg kellett tanulnom, hogy muszáj valamennyire hozzáérni a másikhoz, hogy hiteles legyen a mozdulatsor a képernyőn” – mesélt el kulisszatitkokat a Barátok közt sztárja, aki azt is elárulta, hogy egy vezető kaszkadőr és csapata segíti munkájukat a háttérben.

A Barátok közt Krisztiánjára legutóbb a szaunában támadtak rá:

Berki: A tökéletes és a hibátlan között mozgok. Részletek itt!

Megosztás Facebookon