Sztárok

Radics Gigi magyarázkodni kényszerült

Radics Gigi egy hónapja Amerikában nyaral a családjával, ez pedig elképesztő pletykáknak adott alapot. Gigi most tiszta vizet öntött a pohárba.

Radics Gigi nem gondolta volna, hogy részletes beszámolót kell adnia arról, hogy mikor, miért és mennyi időre utazik el. Ám azóta, hogy családjával Los Angelesbe repült egy hónappal ezelőtt, a hazai lapok elkezdték találgatni, vajon végleg a tengerentúlra költözött-e családjával. A hírek már Radics Gigit is utolérték Amerikában, így az énekesnő a Facebook-oldalán nyugtatta meg rajongóit: szó sincs arról, hogy Los Angelesben marad.

Megnézem
Összes kép (1)

“Szeretnék tisztázni egy félreértést, aminek híre már ide, Los Angelesbe is eljutott hozzám. Természetesen haza fogunk menni március végén a családommal együtt. Azért vagyunk itt, hogy egy kis nyaralás után, a szüleim és a menedzsment javaslatára egy intenzív nyelvtanfolyamon fejlesszem angoltudásomat” – derül ki Gigi posztjából, amiben arról is beszámol, milyen tervei vannak hazatérését követően. “A menedzsment tervében szerepel egy új videoklip forgatása a Barna lány című lemezemről” – tudtuk meg az énekesnő bejegyzéséből, és hozzátette, imádja Los Angelest, de azért már honvágya van.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top