Sztárok

Barátok közt: Solti Ádám megkérte szerelme kezét

Solti Ádám és barátnője csupán nyolc hónapja vannak együtt, de már tudják: megtalálták az igazit. A Barátok közt sztárja a napokban ugyanis eljegyezte Bernit – tudta meg a Blikk.

A Barátok közt szívtiprója, Solti Ádám megtalálta élete szerelmét Berni személyében. A 34 éves színész és a 18 esztendős lány nyolc hónapja alkotnak egy párt, a napokban pedig eljegyezték egymást – írja a Blikk.

Solti Ádám elmondása szerint már öt hónap együtt járás után tudta, el szeretné venni kedvesét. “Már három hónappal ezelőtt elterveztem, hogy megkérem Berni kezét. Nyilván sokan hitetlenkednek, hogy nyolc hónap után és a 16 év korkülönbség mellett mennyire átgondolt a döntésünk, de szeretjük egymást, és csak ez a fontos. Ő pont nekem való lány, aki megért és szeret. Vele el tudom képzelni az életem” – mesélt szerelméről Ádám a lapnak.

A Barátok közt szereplője azonban azt is elárulta, az esküvőt nem fogják elsietni. Az eljegyzés után a következő lépés Solti Ádám és Berni kapcsolatában az összeköltözés lesz.

Barátok közt: megkérte szerelme kezét Solti Ádám

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top