Sztárok

Schobert Lara kiveszi a részét a munkából

Rengeteget segít szüleinek a családi vállalkozásban Schobert Lara. Édesanyjával még közös ruhamárkájuk is van, amit ő reklámoz.

Lara a Réka által tervezett ruhák közül maga vá­lasztja ki, hogy melyek legyenek azok, amik a saját neve alatt is futnak, és ha kell, attól sem riad vissza, hogy modellként bemutassa a Mother and Daughter, vagyis anya-lánya kollekció darabjait – írja a Bors.

Én már régóta tervezek ruhákat, sok édesanya pedig jelezte, hogy szívesen vásárolna belőlük a lányának is, ha volna kisebb. Amikor egy-egy kollekciót tervezek, mindig megkérdezem Larát, hogy melyik tet­sze­ne neki is, azok lesznek a Mother and Daughter kollekció részei – mondta el a lapnak Rubint Réka.

“Lara és Norbika művészi beállítottságú, a négyéves Zalán a legracionálisabb közülük. Norbival azért dolgozunk, hogy a három gyereké lehessen a birodalom, de ők döntenek, hogy élnek-e majd ezzel a lehetőséggel” – tette hozzá.

Larának énekesnői ambíciói is vannak. Idén újra jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába, Az ének iskolájába.

Schobert Lara kiveszi a részét a munkából

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top