Sztárok

Megereszkedett bőr és striák – Cindy Crawford bevállalta a photoshopmentes címlapot

Imádjuk, szeretjük, leborulunk a lábai előtt! Cindy Crawford az igazi, nagybetűs nő, aki 48 évesen is szuperdögös, a striáival és a megereszkedett hasával együtt. Merthogy a világ egyik élvonalbeli szupermodellje legújabb címlapfotózásakor olyat tett, amivel történelmet ír. Mi, hétköznapi nők pedig kőbe véssük érte a nevét.

Éppen egy nappal azután, hogy az internet népe felbolydult Uma Thurman plasztikázott arcán, kijött a hír, miszerint az amerikai Marie Claire magazin áprilisi címlapján Cindy Crawford fog szerepelni, nem is akárhogy: fehérneműben mutatja meg testét az az egykori élvonalbeli modell, az ünnepelt sztár, a férfiak álmainak netovábbja: Cindy Crawford, aki 48 éves, és két gyermek édesanyja. És itt a lényeg!

Ez a 48 éves kétgyermekes édesanya, aki karrierje során dollármilliókat keresett, a maga teljes valójában vállalja a testét: megereszkedett, striás hasát és enyhén narancsbőrös combját, egy olyan világban, amikor már az újszülött csecsemőket is felismerhetetlenre photoshopolják. Egy olyan világban, amikor a nők nagy része hamis illúziókat kergetve próbál megfelelni egy hamis ideálnak, amikor alig húszéves lányok adják egymásnak a kilincset a plasztikai sebésznél, amikor a vattát evő modellekkel (természetesen a kivétel erősíti a szabályt!) próbálják eladni az xxs-es ruhákat, amikbe ha nem férsz bele márpedig miért is férnél –, érezd magad nagyon rosszul. Ebben a világban Cindy Crawford olyat tett, ami miatt méltán válik minden nő példaképévé: vállalta önmagát, a testét, és valljuk be, ha valami, akkor ez szuperszexi!

UPDATE: Az amerikai Marie Claire szerint a fotó nem friss, hanem egy néhány évvel ezelőtti fotózásról került most ki a retusálatlan kép. “Valójában ez egy 2013-as fotó a mexikói Marie Claire-ből, ahol egy sorozatot közöltek Cindyről, és úgy tűnik, hogy az egyik kép retusálatlan verziója most kiszivárgott” – olvasható az amerikai Marie Claire weboldalán. “Mindegy is, hogy a fotó honnan származik, felüdítő őt így látni” – teszi hozzá az amerikai Marie Claire.”

Fotó: Marie Claire
forrás:  the daily hiit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top