nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Műsort kap a TV2 egyik csatornáján Lagzi Lajcsi?

Műsort kap a TV2 egyik csatornáján Lagzi Lajcsi?

Visszatér a TV2 képernyőjére Galambos Lajos – írja a Blikk.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Blikk információi szerint Hajdú Péter ötlete volt, hogy Galambos Lajos ismét egy önálló, zenés műsort kapjon a TV2-nél. “A TV2 alapító tagjaként mindig is visszahúzott a szívem a csatornához. A hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánom” – mondta Galambos Lajos, aki hozzátette, nem kell sokat várni, hogy kiderüljön, mire készülnek.

A Blikk felkereste Hajdú Pétert is, de ő sem kívánta megerősíteni a hírt, azt javasolta, hogy az újonnan induló műsorokkal kapcsolatosan Koltay Tamást, a TV2 Csoport kommunikációs vezetőjét kérdezzék a lap munkatársai. “Konkrétumokat korai lenne mondani, de nincs kizárva, hogy a TV2 Csoport valamelyik csatornáján találkozhatnak a nézők hasonló műsorral” – mondta végül Koltay Tamás.

Műsort kap a TV2 egyik csatornáján Lagzi Lajcsi?

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon