Sztárok

Ha csak egy durva átalakuláson átesett sztárt nézel ma meg, ő legyen az!

Renée Zellweger után a karakteres arcú, puha ajkú színésznő is csatlakozott a botoxborzalmak táborába.

Mindenkit sokkolt a megjelenése, amikor a NBC új sorozatának főszereplőjeként megjelent egy, a sorozatot reklámozó rendezvényen. Egyszerűen felismerhetetlenségig eltorzította az arcát egy vélhető plasztikai beavatkozás. Egy – sztárokkal is foglalkozó – plasztikai sebész nem rejtette véka alá a véleményét, amikor megkérték, mondja el, milyen kezeléseken eshetett át a színésznő:
“Az arcbőre túl feszes és fényes, ez a túl sok botox egyértelmű jele. Emellett azt is mutatja, hogy egy kémiai jellegű arcradírozáson is átesett, ami többnyire igen hasznos az arcbőr felfrissítésére, de az ő esetében talán a kevesebb több lett volna. A táskák is tökéletesen eltűntek a szeme alól, ezt biztos, hogy műtétileg távolították el. Az állkapcsa körüli bőrt is feszesebbre húzták úgy, hogy a nyakánál ejtettek egy vágást és a felesleges bőrt aztán levágták” – avat be minket a doki. És hogy kiről is van szó pontosan? Pletykafészek blogjára kattintva megtudhatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top