Sztárok

Továbbra sem javul Gombos Edina állapota

Gombos Edina életét már egy hónapja vesekő keseríti meg. A várandós műsorvezető azonban ebben a helyzetben is csak születendő kisfia egészségét tartja szem előtt.

Gombos Edina boldogan mosolyog Facebookon közzétett legfrissebb fotóján, ám a második gyermekével várandós műsorvezető továbbra sincs jól. A veseköve és a miatta kapott katéter nagy fájdalmakat okoz neki. Edina azonban összeszorított fogakkal tűri a kínokat. “Csinálom a dolgomat, dolgozom, nem hagyom, hogy a fájdalom elhatalmasodjon rajtam” – kezdte az Aktív háziasszonya, akinek születendő babája ad erőt a kínok elviselésében.

“Az a lényeg, hogy a szülésig minden rendben menjen, ez még nyolc hét. Folyamatos fájdalomban élek most, de a babáért mindent megteszek, a lényeg, hogy ő egészséges legyen és minél tovább bent maradjon. Az, hogy én min megyek keresztül, ebben a helyzetben mellékes” – tudtuk meg a kismamától, akinek egyébként nagy léptékben bővül a családja, hétvégén ugyanis két tengerimalac is beköltözött az otthonába.

 Demcsák Zsuzsa az erőszak ellen táncol. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top