Sztárok

Story-gála 2015: Árverésre bocsátja extravagáns ruháját Cinthya Dictator

Cinthya Dictator két nagy meglepetést is okozott a Story-gálán. Az Édes élet egykori sztárja emberi hajból készült ruhában bulizott és új pasival az oldalán jelent meg.

Sok izgalmat okozott Cinthya Ditctator, aki egy titokzatos férfival érkezett a Story-gálára. “A srác, akivel a gálán voltam, egy jó barátom, és munkakapcsolatban vagyunk. Egyébként nemzetközileg elismert modell, Jackson Radónak hívják – tudtuk meg az Édes élet egykori sztárjától. “Pár éve egy díjátadón találkoztunk, onnan a barátság, nagyon jól tudunk együtt dolgozni, kedveljük egymást, ezért mentem vele a Story-gálára. Egyébként nagyon jól éreztük magunkat, ő hozzá is van szokva az ilyen eseményekhez, múlt héten Paris Hiltonnal bulizott – folytatta Cinthya, aki extravagáns ruhájáról is mesélt nekünk.

“Mikor a daganatos betegségemmel küzdöttem, és sok hajam kihullott, akkor jutott eszembe az ötlet. Nagyon izgalmas anyagnak tartom a hajat, ha nem lenne annyira drága az emberi haj, szívem szerint kiegészítőket és ruhákat készítenék belőle” – magyarázta a fotósként dolgozó lány, aki azt is elárulta, hogy milyen tervei vannak még a különleges ruhával.

Nem fogom már más eseményre felvenni, szeretném elárverezni vagy eladni, a bejövő összeget pedig egy segélyszervezeteknek ajánlanám fel, akik rákos betegeken segítenek.

Cinthya és a Rado egyik korábbi közös munkáját is a haj határozta meg. A fotósnak tanuló lány így örökítette meg barátját:

Story Gála: Árverésre bocsájtja extravagáns ruháját Cinthya Dictator

 A gálán készült videós beszámolót pedig ide kattintva éred el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top