nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Életéért küzd, mégis halálhírét keltették Whitney Houston lányának

Életéért küzd, mégis halálhírét keltették Whitney Houston lányának

Bár a sajtó megértését kérte Whitney Houston lányának a családja, Bobby Brown csütörtökön újabb nyilatkozatot volt kénytelen kiadni, miután Bobbi Kristina halálhírét keltették.
Avatar
Z.A.
f Ajánlom

“Lekapcsolták a lélegeztetőgépről Whitney Houston lányát, Bobbi Kristinát”  – írta meg csütörtök délután a Daily Mail egy névtelen informátorra hivatkozva. A hír azonban nem igaz, Bobbi Kristina továbbra is az életéért küzd, bár ettől függetlenül az orvosok már próbálják felkészíteni a családot a legrosszabbra. Az álhírek nagyon felzaklatták a családtagokat, különösen a lány apját, Bobby Brownt, aki már korábban hivatalos nyilatkozatban kérte a sajtót, hogy tragédiájukban hagyjanak nekik nyugalmat. Whitney Houston egykori férje a történtek után újabb nyilatkozatot volt kénytelen volt kiadni. “Ha minden egyes alkalommal, amikor a sajtó hazugságot állít, kiadnánk egy nyilatkozatot, akkor a nap 24 órájában mást sem csinálnánk. Ez a hír pedig végképp nem igaz, ahogy az sem, hogy a lányom agyhalott lenne” – tette közzé az USA Today Brown közleményét. A férfi egyébként épp tegnap ünnepelte születésnapját, ráadásul nemrégiben derült ki, hogy felesége várandós.

UPDATE: Bobby Brown, aki folyamatosan lánya mellett van a kórházban képtelen meglépni a megléphetetlent. “Nem vagyok képes lekapcsoltatni a lélegeztetőgépet. Isten megmenti Bobbi Kristinát” – jelent meg a TMZ legfrissebb cikkében. Bár az orvosok már közölték velük, hogy nincs remény, a mélyen vallásos család még bízik benne, hogy csoda történik és nem kell végleg búcsút venniük Bobbi Kristinától.

16 Fotó megtekintése

Bobbi Kristina Brownt életveszélyes állapotban szállították kórházba

Bobby Brown felháborodott az álhíreken.
Még több +
Nick Gordon a kórház előtt.
Még több +
A Houston-Brown család a kórház előtt várja a híreket.
Még több +
Bobbi Kristina és férje
Még több +
Anyjával, Whitney Houstonnal. Halála után a fiatal lány teljesen összeomlott, és a drogokhoz menekült.
Még több +
Férjével, aki az énekesnő nevelt fia volt, közös tetoválással állítottak emléket anyjuknak.
Még több +
Nagyanyjával, akivel Whitney halála után egymás támaszai lettek.
Még több +
Bobbi Kristina gyerekkora állandó veszekedésektől és verésektől volt hangos.
Még több +

A milliomos filmguru, ha hivatalosan nem is, de házasságával egyből két fiatal nőt állított maga mellé. Hogy kiről van szó, azt a ide kattintva tudhatod meg!

Megosztás Facebookon