Sztárok

Életéért küzd, mégis halálhírét keltették Whitney Houston lányának

Bár a sajtó megértését kérte Whitney Houston lányának a családja, Bobby Brown csütörtökön újabb nyilatkozatot volt kénytelen kiadni, miután Bobbi Kristina halálhírét keltették.

“Lekapcsolták a lélegeztetőgépről Whitney Houston lányát, Bobbi Kristinát”  – írta meg csütörtök délután a Daily Mail egy névtelen informátorra hivatkozva. A hír azonban nem igaz, Bobbi Kristina továbbra is az életéért küzd, bár ettől függetlenül az orvosok már próbálják felkészíteni a családot a legrosszabbra. Az álhírek nagyon felzaklatták a családtagokat, különösen a lány apját, Bobby Brownt, aki már korábban hivatalos nyilatkozatban kérte a sajtót, hogy tragédiájukban hagyjanak nekik nyugalmat. Whitney Houston egykori férje a történtek után újabb nyilatkozatot volt kénytelen volt kiadni. “Ha minden egyes alkalommal, amikor a sajtó hazugságot állít, kiadnánk egy nyilatkozatot, akkor a nap 24 órájában mást sem csinálnánk. Ez a hír pedig végképp nem igaz, ahogy az sem, hogy a lányom agyhalott lenne” – tette közzé az USA Today Brown közleményét. A férfi egyébként épp tegnap ünnepelte születésnapját, ráadásul nemrégiben derült ki, hogy felesége várandós.

UPDATE: Bobby Brown, aki folyamatosan lánya mellett van a kórházban képtelen meglépni a megléphetetlent. “Nem vagyok képes lekapcsoltatni a lélegeztetőgépet. Isten megmenti Bobbi Kristinát” – jelent meg a TMZ legfrissebb cikkében. Bár az orvosok már közölték velük, hogy nincs remény, a mélyen vallásos család még bízik benne, hogy csoda történik és nem kell végleg búcsút venniük Bobbi Kristinától.

Megnézem
Összes kép (1)

A milliomos filmguru, ha hivatalosan nem is, de házasságával egyből két fiatal nőt állított maga mellé. Hogy kiről van szó, azt a ide kattintva tudhatod meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top