Sztárok

Szexi home videót készített a Barátok közt sztárja, Nagy Alexa

Persze csak a sorozat kedvéért készült a pikáns filmecske, hiszen Aliz karaktere ismét bajba került. Nagy Alexa elárulta, mi a véleménye a hasonló filmekről.

A sorozatban Aliz szorult helyzetbe került, ezért belement, hogy pénzért pornófilmet forgasson, de mielőtt még megtette volna, visszatáncolt. A sors azonban úgy hozta, hogy szerelmével, Ádámmal mégis készítettek egy home videót.

Nagy Alexa ennek kapcsán osztotta meg a Borssal, hogy ő rettentően szégyenlős, ezért a valóságban sosem készítene hasonlót, és egyéb fenntartásai is vannak a dologgal kapcsolatban.

“A házi használatra készült szexvideó és a pornó között természetesen óriási a különbség, de én nem vállalnám egyiket sem. Kifejezetten szégyenlős vagyok, még a strandon is. Az még talán belefér, hogy valaki szexi képeket készíttet a párjának meglepetésül. Egy filmhez azonban óriási bizalom és nagyon erős kapcsolat kell, és sosem lehet tudni, mi lesz azzal a kapcsolattal. Arról nem is beszélve, hogy egy laptopot vagy telefont bármikor ellophatnak, és már ki is került a világhálóra a felvétel” – mondta el a lapnak a színésznő, aki hozzátette: nem ítél el senkit, mindössze óvatosságra int az intim filmezéssel kapcsolatban.

Szexi home videót készített a Barátok közt sztárja, Nagy Alexa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top