Sztárok

Így bulizott Liptai Claudia és Ábel Anita

Liptai Claudia és Ábel Anita kieresztették a gőzt, méghozzá Tóth Veráék koncertjén – írja a Bors.

A két barátnő csajos estét tartott. Mindketten nagyon élvezték Tóth Gabi és Tóth Vera koncertjét egy budapesti szórakozóhelyen.

“A koncert első felét még az asztalnál töltötték, ahol hosszasan és bizalmasan beszélgettek. A traccsparti azonban rögtön véget ért, amint az énekesnők belemelegedtek, és szinte felszántották a színpadot. Ekkor Claudiáék felpattantak, és a táncoló tömeg közepébe vetették magukat” – mesélte a Borsnak a lap egyik olvasója.

Liptai Claudia ás Ábel Anita Facebook-oldalán is nyoma maradt az eseménynek, képet is mellékeltek. “Végre buli Liptai Claudiával, mennyit vártunk erre! És közben Tóth Vera és Tóth Gabi énekel! Mert a Szerda, az már kis Péntek” – írja közösségi oldalán Ábel Anita.

“Bulizunk! !!! Ábel Anita barátnőmmel 1200 éve ismerjük egymást. Ami egyértelműen nem látszik. Két csoda a színpadon a Sister Act azaz Tóth Vera és Tóth Gabi!” – posztolta ac Facebokon Liptai Claudia, aki ismét írásra adta a fejét.

forrás: facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal
 
Puskás Peti nem tűri, ha közösségi oldalát elárasztják a negatív hozzászólások, ezért ha kell, kiáll magáért. További részletekért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top