Sztárok

Tiltólistára került Alekosz

Komoly változások a Story Gálán, idén nem kérnek a botrányhősökből. Alekosz és Győzike sem kapott meghívót – áll a Borsban.

Szalai Vivien, a Story magazin főszerkesztője szerda reggel a TV2 Mokka című műsorában beszélt a változásokról. “Sok újdonságot tervezünk, nemzetközi szintű fellépőt hívtunk (Conchita Wurst lesz a sztárvendég), kiterjesztettük a meghívott vendégek körét, a sztárok mellett meghívást kaptak a sportélet, a gasztronómia, illetve az üzleti élet jeles képviselői, tehát szeretnénk egy picit – persze meghagyva az elmúlt 15 év markáns hagyományait, amikre nagyon büszkék vagyunk – leporolni ezt a gálát. A sztárjellegét megőrizve közéleti eseménnyé szeretnénk emelni.”

A változás már most is érzékelhető, hiszen a korábbi évek vendégei közül most többen nem kaptak meghívást. Alekosz a Facebook-oldalán kelt ki magából: “Szalai Vivien, a Story magazin főszerkesztője külső nyomásra persona non gratának nyilvánított engem a 2015-ös Story-gálával kapcsolatban. Amikor tegnap jeleztem felé, hogy nem kaptam meghívót, készségesen türelmet kért, és intézkedéséről biztosított. Kinevezésekor megígérte, hogy ott leszek, ha rajta múlik. Ma közölte: nem tud segíteni. (…) Az alapkérdés pedig csak az: miért nem gondolt rám alapból?”

Gáspár Győző higgadtabban reagált. “Nem tudtam, hogy most lesz. Nem kaptam meghívót, de nem is baj. Így legalább az ágyból tudom nézni az M1-en A Dal című versenyt” – mondta el a Borsnak.

Alekosz nemkívánatos személy lett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top